Početna stranica Portala pravosuđa BiH


Republičko javno tužilaštvo
Republike Srpske

Optužnice

   1 - 6 / 36  >

Rezultati sortirani prema prioritetu i datumu vijesti
Potvrđena optužnica protiv četiri lica  zbog  trgovine narkoticima

Potvrđena optužnica protiv četiri lica zbog trgovine narkoticima

Sudija za prethodno saslušanje Okružnog suda u Banjaluci potvrdio je optužnicu koju je 23.07.2019.godine Republičko javno tužilaštvo, Posebno odjeljenje za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala podiglo protiv Erceg Davora, Tutnjilović Sergeja i Erceg Željke zbog krivičnog djela Izvršenje krivičnog djela u sastavu kriminalnog udruženja, a u vezi sa krivičnim djelom Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga, a protiv Erceg Davora i u sticaju sa krivičnim djelom Ned

31.07.2019.

Zbog krivičnog djela Napad na sudiju ili javnog tužioca  optuženo jedno lice

Zbog krivičnog djela Napad na sudiju ili javnog tužioca optuženo jedno lice

Sudija za prethodno saslušanje Okružnog suda u Banjaluci potvrdio je optužnicu koju je 30.05.2019.godine Republičko javno tužilaštvo, Posebno odjeljenje za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala podiglo protiv Straživuk Siniše zbog zbog krivičnog djela Napad na sudiju ili javnog tužioca.

17.06.2019.

Optuženo jedno lice za organizovanje zločinačkog udruženja  koje je na području Bileće vršilo krivična djela iznude i otmice

Optuženo jedno lice za organizovanje zločinačkog udruženja koje je na području Bileće vršilo krivična djela iznude i otmice

Sudija za prethodno saslušanje Okružnog suda u Banjaluci potvrdio je optužnicu koju je Republičko javno tužilaštvo, Posebno odjeljenje za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala dana 30.04.2019. godine podiglo protiv Vujović Miljana zbog krivičnih djela Zločinačko udruženje u sticaju sa krivičnim djelima Otmica u pokušaju i Teško ubistvo.

06.05.2019.

Zbog krivičnog djela Davanje mita, optuženo jedno lice

Zbog krivičnog djela Davanje mita, optuženo jedno lice

Sudija za prethodno saslušanje Okružnog suda u Banjaluci potvrdio je optužnicu koju je 01.03.2019. godine Republičko javno tužilaštvo, Posebno odjeljenje za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala podiglo protiv Memić Seada zbog krivičnog djela Davanje mita.

05.03.2019.

Zbog krivičnog djela Otmica optuženo jedno lice

Zbog krivičnog djela Otmica optuženo jedno lice

Sudija za prethodno saslušanje Okružnog suda u Banjaluci potvrdio je optužnicu koju je 29.01.2019. godine Republičko javno tužilaštvo, Posebno odjeljenje za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala podiglo protiv Cerovac Dragana zbog krivičnog djela Otmica.

30.01.2019.

Rukovodilac Odsjeka Ministarstva za izbjeglice i raseljena lica Republike Srpske optužen za primanje mita

Rukovodilac Odsjeka Ministarstva za izbjeglice i raseljena lica Republike Srpske optužen za primanje mita

Sudija za prethodno saslušanje Okružnog suda u Banjaluci potvrdio je optužnicu koju je 11.01.2019. godine Republičko javno tužilaštvo, Posebno odjeljenje za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala podiglo protiv Jove Jovića zbog krivičnog djela Primanje mita.

16.01.2019.

   1 - 6 / 36  >