• logo
 • osnovna stranica
 • Republičko javno tužilaštvo
  Republike Srpske

  Idi na sadržaj
  BosanskiHrvatskiSrpskiСрпскиEnglish

  Aktuelnosti

  Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

  Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

  Vijeće Okružnog suda u Banja Luci odbilo je kao neosnovane žalbe svjedoka M.I. i D.I. izjavljene protiv prvostepenog rješenja Okružnog suda u Banja Luci kojim su istima izrečene novčane kazne u visini od po 50.000 KM zbog odbijanja svjedoka da pruže potrebna obavještenja – pristupne šifre za otključavanje mobilnih telefona koji su privremeno oduzeti od istih, a sve u cilju onemogućavanja pribavljanja važnih dokaza u istrazi protiv osumnjičenog D.N. koju vodi Posebno odjeljenje tužilaštva.21.12.2023.
  Republičko javno tužilaštvo, Posebno odjeljenje za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala uputilo je sudiji za prethodni postupak Okružnog suda u Banjaluci, prijedlog za određivanje mjere pritvora protiv inspektora Poreske uprave Republike Srpske Igora Grahovca zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo Trgovina uticajem i Dragoslava Tubića i Snežane Dragičević Mitrović zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo Primanje mita.08.12.2023.
  Inspektori Poreske uprave Republike Srpske Igor Grahovac, Dragoslav Tubić i Snežana Dragičević Mitrović, koji su juče lišeni slobode od strane Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, Uprave za organizovani i teški kriminalitet, a po nalogu Republičkog javnog tužilaštva, Posebnog odjeljenja za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala, sprovedeni su jutros u prostorije tužilaštva.07.12.2023.
  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, po nalogu Republičkog javnog tužilaštva, Posebnog odjeljenja za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala, lišili su danas slobode advokata Dragana Stupara zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo Napad na sudiju ili javnog tužioca u sticaju sa krivičnim djelom Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materijala. 06.12.2023.
  Službenici Poreske uprave Republike Srpske Uroš Zec, Miloš Janjić i Dejan Lazić koji su juče lišeni slobode zbog postojanja osnova sumnje da su počinili više krivičnih djela iz oblasti korupcije, sprovedeni su jutros u prostorije Republičkog javnog tužilaštva, Posebnog odjeljenja za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala.26.10.2023.
  • 1 - 6 / 107
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 18