Početna stranica Portala pravosuđa BiH


Republičko javno tužilaštvo
Republike Srpske

 

   1 - 6 / 35  >

Prikazani rezultati su sortirani prema preddefinisanom prioritetu i datumu objave vijesti
Zbog krivičnog djela Napad na sudiju ili javnog tužioca  optuženo jedno lice

Zbog krivičnog djela Napad na sudiju ili javnog tužioca optuženo jedno lice

Sudija za prethodno saslušanje Okružnog suda u Banjaluci potvrdio je optužnicu koju je 30.05.2019.godine Republičko javno tužilaštvo, Posebno odjeljenje za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala podiglo protiv Straživuk Siniše zbog zbog krivičnog djela Napad na sudiju ili javnog tužioca.

17.06.2019.

Optuženo jedno lice za organizovanje zločinačkog udruženja  koje je na području Bileće vršilo krivična djela iznude i otmice

Optuženo jedno lice za organizovanje zločinačkog udruženja koje je na području Bileće vršilo krivična djela iznude i otmice

Sudija za prethodno saslušanje Okružnog suda u Banjaluci potvrdio je optužnicu koju je Republičko javno tužilaštvo, Posebno odjeljenje za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala dana 30.04.2019. godine podiglo protiv Vujović Miljana zbog krivičnih djela Zločinačko udruženje u sticaju sa krivičnim djelima Otmica u pokušaju i Teško ubistvo.

06.05.2019.

Zbog krivičnog djela Davanje mita, optuženo jedno lice

Zbog krivičnog djela Davanje mita, optuženo jedno lice

Sudija za prethodno saslušanje Okružnog suda u Banjaluci potvrdio je optužnicu koju je 01.03.2019. godine Republičko javno tužilaštvo, Posebno odjeljenje za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala podiglo protiv Memić Seada zbog krivičnog djela Davanje mita.

05.03.2019.

Zbog krivičnog djela Otmica optuženo jedno lice

Zbog krivičnog djela Otmica optuženo jedno lice

Sudija za prethodno saslušanje Okružnog suda u Banjaluci potvrdio je optužnicu koju je 29.01.2019. godine Republičko javno tužilaštvo, Posebno odjeljenje za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala podiglo protiv Cerovac Dragana zbog krivičnog djela Otmica.

30.01.2019.

Rukovodilac Odsjeka Ministarstva za izbjeglice i raseljena lica Republike Srpske optužen za primanje mita

Rukovodilac Odsjeka Ministarstva za izbjeglice i raseljena lica Republike Srpske optužen za primanje mita

Sudija za prethodno saslušanje Okružnog suda u Banjaluci potvrdio je optužnicu koju je 11.01.2019. godine Republičko javno tužilaštvo, Posebno odjeljenje za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala podiglo protiv Jove Jovića zbog krivičnog djela Primanje mita.

16.01.2019.

Devet lica optuženo za nedozvoljenu nabavku  vatrenog oružja, municije i eksplozivnih materija  kao i neovlašćenu nabavku i prodaju lijekova

Devet lica optuženo za nedozvoljenu nabavku vatrenog oružja, municije i eksplozivnih materija kao i neovlašćenu nabavku i prodaju lijekova

Sudija za prethodno saslušanje Okružnog suda u Banjaluci potvrdio je optužnicu koju je 27.12.2018. godine Republičko javno tužilaštvo, Posebno odjeljenje za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala podiglo protiv devet lica zbog postojanja osnovane sumnje da su vršili nedozvoljenu nabavku vatrenog oružja, municije i eksplozivnih materija kao i neovlašćenu nabavku i prodaju lijekova.

31.12.2018.

   1 - 6 / 35  >

Povratak na vrh